Lloguer de la sala

Saps que pots llogar la nostra sala pels teus concerts, festes, celebracions o pel que tu vulguis? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho!

Rider

Pots consultar el rider de la sala aquí.

Faktoria la Rasa, és sens dubte, una de les sales més grans del vallès occidental, amb més de 1000m2 preparats per gaudir de la millor música en directe.

Faktoria va néixer un 18 d`octubre del 1994,en el local conegut com TERRASSA ROCK CLUB, aportant a la ciutat una sala multidisciplinar amb programació de música en viu. Després va passar a dir-se TOMBSTONE CLUB i més endavant com el mitic “FAKTORIA D’ARTS”.  EL 20 de Desembre de 2007, ens translladem al C/ la Rasa nº 64-66, davant de l’ajuntament, a pocs minuts de FGC, la seva ubicació actual.

És una sala equipada per concerts i discoteca per on han passat artistes tant de renom nacional, com internacional, tant coneguts com Manu Chao, Amy Mcdonald, Soziedad Alkoholika, Living Colour, Macaco… La sala està dotada de dos ambients i es manté activa, amb diferents tipus d’espectacles en directe.